Visie en Missie

Naast de in- en verkoop van baggermaterieel en bouwmachines, ontwikkelen wij regelmatig nieuwe producten binnen onze branche. Wij streven naar het blijven innoveren en verbeteren van huidige technieken. Materieel en machines aanpassen naar de wensen van de klant. Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwe ‘Waterking ponton’, met meer drijfvermogen dan de gebruikelijke legerpontons. Machines en materieel wordt in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Bij de ontwikkeling wordt streng gelet op energieverbruik, efficiëntie en toepasbaarheid. De ingekochte materialen worden beoordeeld op levensduur en vervangbaarheid van onderdelen.

 

Door onze vindingrijkheid voor een betere toepasbaarheid van het materieel, streven wij naar het blijven innoveren en ontwikkelen van de juiste materialen en machines voor de baggersector. Wij willen voorop blijven lopen in het ontwikkelen en toepassen van materieel en machines. De amfibische graafmachines ‘Waterking’, de ‘Waterking’ pontons en het shredderponton (grondpers voor het verpompen van riet, rietwortels, hout en veen) zijn goede voorbeelden hiervan.

 

Wij vinden het zeer belangrijk dat bij de aankoop van materieel of bij machines, het past bij het doel dat de klant voor ogen heeft. Het leveren van advies op maat. Met zorg en aandacht worden de verschillende mogelijkheden voor een klant op een rij gezet, zodat het past bij het doel, gebruikseisen en het budget. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.  Dankzij de korte lijnen binnen het bedrijf, kunnen wij snel en efficiënt werken. Wij denken in oplossingen en geven advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

 

Kernbegrippen

  • Advies op maat
  • Machine of materieel moet passen bij het doel
  • Creatief in denken
  • Ontwikkelen van nieuw baggermaterieel
  • Leveren materieel of machines van hoogstaande kwaliteit
  • Betrouwbare partner
  • Afspraak is afspraak